Monitoro biznesin tënd në kohë reale

Njoftohu për informacionet e rëndesishme në moment në telefonin tuaj.

appstore-logogoogleplay-logo

Opsionet e Programit

Ky program është për pronarët ose manaxherët e bizneseve të cilët duan të monitorojnë bizneset e tyre  nga telefoni.

Njoftime në kohë reale

Qëllimi i programit është që të njoftojë për ngjarjet direkt në momentin që ndodhin.

Faturat e shitjes

Të  njofton për të gjitha faturat e shitjes.

Shitjet ditore

Njoftohesh mbi të gjitha shitjet ditore në fund të ditës.

Xhiro ditore dhe mujore

Të tregon xhiron ditore të momentit  dhe xhiron mujore.

Vizitorët

Të njofton për vizitorët kur hyjnë në biznes dhe për totalin e vizitorëve ditor dhe mujor.

Mungesat e artikujve

Të njofton për artikujt që mungojnë në momentin që një klient e kërkon.

Artikujt e shitur

Në fund të ditës të vjen njoftim përmbledhës për artikujt e shitur gjatë gjithë ditës.

Rreth nesh

Notifyme.al është një projekt i 2RMLAB.COM .

Menaxhimi dhe monitorimi i ngjarjeve kur ndodhin është një avantazh thelbësor për biznesin tuaj .

Për këtë arsye ekipi ynë duke u bazuar në eksperiancën disa vjeçare zhvilloi këtë zgjidhje.

Stafi ynë është i profilizuar në produkte që kanë të bëjnë me programe financiare ose programe menaxhimi.

appstore-logogoogleplay-logo

Pamje nga programi

Gallery #1
Gallery #2
Gallery #3
Gallery #4
Gallery #5
Gallery #6

Nga blogu

Pse ky program?

Pse ky program?

1614 0

 Na kontaktoni:

 

Duke pritur për pyetjet tuaja:

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni përmes telefonit ose emailit për më shumë informacion.

Rruga e Bogdaneve, pallati Eurocol, kati I, apartamenti I , Tirana, Albania

+355692040640

+355672040640

info@notifyme.al